Recette: Appétissant Chili con carne
Chili con carne. Chili con carne, meaning "chili with meat", is a spicy stew containing chili peppers (sometimes in the form of chili powder), meat (usually beef), tomatoes and kidney beans. This easy chilli con carne recipe is a quick and classic sharing option for a casual night with friends. Finde was du suchst - köstlich & vielfältig.
Whatever you know this as, the alluring smell Chilli Con Carne recipe. Texans have claimed Chili as their own, even going as far to legally make it the official. Did you grow up with Chili on the weekly meal rotation? Vous pouvez avoir Chili con carne utilisant 12 Ingrédients et 5 instructions. Voici comment vous cuisinez ça.
ingrédients de la recette Chili con carne
- Vous avez besoin 600 g of bœuf haché 5%.
- Préparer 2 of oignons émincés.
- C'est 1 gousses of d’ail hachées.
- Préparer 1 of poivrons rouges en dés.
- Préparer 1/2 of poivron vert en dés.
- Préparer 2 of boites de tomates concassées.
- Préparer 1 of grosses boîtes de haricots rouges (déjà cuits).
- C'est 200 ml of d’eau - 1 bouillon cube de bœuf.
- C'est of Huile d’olive, sel, poivre.
- Vous avez besoin 3-4 c of à s Épices à chili.
- Vous avez besoin 1 of pincée de piment de Cayenne.
- Préparer of Tabasco.
I certainly did and I was never a huge fan of the dish until I tried it with dried chiles as the foundation. Chili con carne is an extremely spicy dish made from a wide variety of meats, chili peppers and other ingredients. This dish is often referred to as chili for short and everyone knows what it is. With chunks of chuck roast, browned in bacon fat and cooked with red kidney beans, red chili and chipotle chili, onion, garlic, jalapeños, tomatoes, and lime juice.
Chili con carne pas à pas de recette
- Faites revenir dans une grande cocotte avec un filet d’huile d’olive les oignons, l’ail, et la viande pendant 5mn Ajoutez les poivrons et faites cuire 5mn de plus en remuant régulièrement.
- Émiettez le bouillon cube, ajoutez l’eau, les tomates concassées et laissez mijoter pendant 2h minimum, rajoutez de l’eau si besoin.
- Ajoutez les haricots, les épices, le sel et le poivre, éventuellement du maïs si vous le souhaitez.
- Laissez mijoter 30mn de plus, rectifiez l’assaisonnement si besoin (je mets un peu plus d’épices) Servez avec du riz et laissez du tabasco à disposition pour les fans du très épicé.
- Comme tout plats mijotés c’est encore meilleur le lendemain. Si comme moi vous le préparez la veille, faites-le réchauffer à feu doux.
This easy chilli con carne recipe has loads of flavour but uses mainly store cupboard ingredients. Serve with rice, on jacket potatoes or nachos. This Chilli Con Carne is a Classic. This belly warming dish of meaty, spicy joy is a regular on our dinner table. "Chili con Carne". Three little words that describe such a wonderful meal.
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